Kort summering av julens ledighet

En fin men kall jul har det varit i år, drygt -10 grader alla dagar och gnistrande snö i solskenet. Jag har inte alls använt systemkameran som jag borde men då jag fortfarande är förkyld har orken inte räckt riktigt så långt. Några ögonblicksbilder från de gångna dagarna har dock fastnat i telefonen :
 
Dukat och färdigt för julaftonsfrukost med makens familj. Lugnet före stormen då det blir lite stökigt med 13 personer varav 5 barn..
 Julaftonen spenderade vi sedan hemma hos mina föräldrar med med julbord, Kalle Anka och utdelning av julklappar. Lilla fröken har verkligen fått in tekniken på hur man sliter upp paket nu...


Juldagen blev det sedan en tur med bilen till Askersund för att umgås med halva släkten. Ett otroligt vackert vinterväder mötte oss på vår promenad vid Vättern.
På Annandagrn tog vi en långpromenad runt sjön när det var dags för Ebba att sova. Skönt att få röra på sig och precis vad jag orkade med för förkylningen. Lagom till jag skulle iväg och fika med vänner så brann himlen över sjön och jag var tvungen att stanna för att ta en bild. Förbannade mig själv för att jag inte tagit med riktiga kameran!

Nu i helgen har vi sedan haft barnvakt lördag till söndag och spenderat några lyxiga timmar i Örebro på fint hotell. Det blev några timmar shopping på stan, middag och sedan tredje Hobbit-filmen på kvällen. Igår sedan inhandling av möbler på ett stort blågult varuhus för uppdatering av Ebbas rum, lite skruvande kvar innan det är helt färdigt.
Två dagar jobb nu och sedan väntar två dagar ledigt till under  nyår, lite lagom.
Visa fler inlägg