Nytt 2017

I början av året började jag skriva på en lista i min almenacka med saker jag testar för första gången. Tänkte att det kunde vara kul att i slutet på året få facit på om jag utmanat mig något eller stannat kvar i den trygga bekvämlighetszonen.

Nu står det arton saker på den listan och jag är säker på att jag glömt skriva upp några. Exempel som finns med på listan är:

Bo själv
Säkert en självklarhet att de flesta redan har gjort det när man är 35 år men det hade jag inte. En balansgång mellan att vara självvalt själv och njuta av det eller att bara känna sig ensam.
(null)

Fälla träd med motorsåg
Stor respekt för den inneboende kraft som finns i ett fallande träd men jag vågade ändå och det var adrenalinframkallande.
(null)

Skjuta hagelgevär
Vilket det kommer bli mer av 2018 om jag ska klara jägarexamen.
(null)

Paddla SUP
Min nya leksak och det blev ganska många morgnar och kvällar på sjön trots en kort säsong.
(null)

Springa ultra
Andra gången egentligen men första riktigt långa på över sex mil. Och anmäld till ett ännu längre nu, huvudet glömmer hur trött kroppen var vid målgång...
(null)

Fjällvandra ensam
Ett av de ställen där jag känner mig lugn och hemma. Fina fjällen kring Abisko och Björkliden. Tacksam för en vecka med strålande väder och turer på fjällen varje dag.
(null)

Paddla kajak
Länge velat testa detta och jag har konstaterat att jag får lära mig att göra saker själv. Det gick över förväntan och är helt klart något jag vill göra igen.
(null)

Vindsurfa
Tredje aktiviteten på vatten vilket verkar ha varit ett tema i år. Häftigt att lära sig bemästra vinden på det sättet men frågan är om kunskaperna finns kvar nästa sommar.
(null)


Och så har jag ju varit på en massa ställen jag aldrig varit på förut och lärt känna en massa fina människor. Det har varit en upplevelserikt 2017. 

Visa fler inlägg