Höst & lycka

Det var höstdagjämning igår, nu är natten längre än dagen igen men om den gångna helgen kan representera vad vinterhalvåret kan innehålla så ser jag bara fram emot det.
Jag ska försöka sammanfatta en riktigt bra helg med några bilder. Bilder som föreställer sådant som får mig att må så bra nu
(null)
Sedan jag släppt mycket av mitt behov att kontrollera tillvaron så kan jag njuta av upplevelser mer utan oro i kroppen, behöver inte längre ha en plan. Jag blir fortfarande nervös av att göra nya saker när jag inte vet hur jag kommer att reagera eller vad som förväntas av mig men jag har lyckats tysta prestationsprinsessan i mig som hela tiden skulle vara så jäkla perfekt. 

Dykningen gör mig inte nervös längre, jag känner en trygghet i att jag själv har de kunskaper som krävs för att kunna dyka på ett säkert sätt och det gör att jag uppskattar det mycket mer. I helgen var det första gången det blev mörkt innan vi var uppe ur vattnet men även då kände jag mig lugn. 
(null)
Jag har haft tillfälle att skjuta med mina nya bössor och det var en så härlig känsla att för första gången skjuta med ett vapen som är mitt och inte lånat. Kom hyfsat bra överens med hagelbocken när jag sköt lerduvor trots att vindbyarna höjde svårighetsgraden en del och det var ett rent nöje att skjuta studsarna. För första gången sedan jag tog examen i början av april sköt jag på älgbanan och kunde efter första rundan släppa prestationsprinsessans nervositet och tycka att det var riktigt kul.
(null)
Igår morse fick jag sedan vara med på ännu en ny jaktform för mig då vi gick upp långt före gryningen för att vaka på gäss. Lär mig allt mer om vad man ska tänka på och har svårt att bestämma mig för om jag är besviken eller lättad över att det ännu inte kommit något vilt inom skotthåll. Den grymma tröttheten när jag skulle upp gav sig ganska snabbt och det var så fridfullt att sitta och vänta in gryningen och höra naturen runt omkring vakna till liv. 
(null) 
(null)
Lite kallt att sitta still efter ett par timmar men belöningen kom i form av en sprakande brasa i skogen och medhavd frukost. 
(null) 
(null)
Ett par timmar i skogen sedan var helt underbara. Vi hittade en del svamp och jag fick se riktigt fina jaktmarker. 
(null)
🖤
Visa fler inlägg