30 : länkkärlek

Sista inlägget i träningsbloggsutmaningen #uppochhoppaijuni!
 
Jag har ju inte så ,mycket tid nu för tiden till att läsa en,massa bloggar, speciellt inte till att grotta ner mig och hitta nya favoriter där ute. Jag har dock svårt att sluta scrolla ibland på kvällarna när jag egentligen borde sova istället för att flipprar med telefonen... Ska ge mig själv en utmaning till juli att inte kolla på socialamedier på telefonen efter klockan 20 på kvällen och inte när tjejerna är vakna och närvarande, wish me luck!
 
De bloggar som jag dock läser är i de flesta fall sådana som jag följt länge och som jag gillar av olika anledningar :
 
Sofia / Uppochhoppa (naturligtvis) - En härlig mix av vardagsträning, pepp och äventyr. Läser den eftersom den oftast ger mig lite energi och den är så äkta skriven av en mysig tjej.
 
JoHo - En blogg som jag har läst längen och vi har faktiskt hunnit träffas ett par gånger på riktigt också. Ger en massa fniss och igenkänning i vardagen och just nu pepp på att se hur det går att bolla barn, vardag och träning om man bara vill.
 
Beata / Beatatjata - En för mig ganska ny bekantskap som jag fick kontakt med via instagram nu när jag var gravid med min Beata. Vi båda väntade på att få en tid för igångsättning och bli färdiga med graviditeten och hennes blogg får mig ofta att skratta av igenkänning. Ser fram emot att följa hennes postbabyshapeup-resa. 
 
Sara / Träningsglädje - Läser jag för att få en bild av hur livet skulle kunna vara om jag levde fri som en fågel med flera olika boenden som ger en fin blandning av vad Sverige har att erbjuda. En blogg som ger mig små styng av avundsjuka ibland men framförallt tankar om vad jag skulle vilja hitta på framöver när det är möjligt.
 
Resterande bloggar jag följer har inte så mycket med träning att göra utan symboliserar andra av mina intressen, ska bli intressant att kanske samla in lite nya tips nu från övriga som är med i utmaningen.
 
 
Visa fler inlägg