Mer fuck-it

Det känns som att min fuck-it-lista kommer att fylla på sig själv allt eftersom och den senaste veckan har två nya punkter klarnat:

• Jag vill inte se tillbaka på de här åren och ångra att jag inte hade tjejerna nära mig när jag hade möjlighet till det. Därmed frågar jag numera tjejerna varje kväll om de vill sova i min säng och det har de gjort sedan i måndags. Jag sover riktigt bra mellan dem och jag har inte hört ett knyst från dem någon av nätterna. Trodde jag skulle vakna av dem men jag blir lugn av att ha dem nära mig. Så helt enkelt -skit i att få dem att somna i sina sängar! Det kommer de helt klart göra så småningom så varför inte njuta så länge det går?!
• Träning är något jag tycker är kul, något som ger mig energi och jag vill inte att det ska bli ett tvång. Jag vill inte känna mig misslyckad om jag inte tränar fem pass i veckan. Ikväll hade jag tänkt träna men jag gör det här istället:
(null)

(null) (null)

(null)
En sprakande eld i vedspisen, tända ljus, godsaker och ett riktigt gott Malbec-vin. Utan fungerande TV har jag lyssnat på veckans avsnitt av Spanarna i P1 och nu några avsnitt Vänner innan det är läggdags för tant. 
Visa fler inlägg