Picknick i fårhagen

Igår följde jag och tjejerna med min syster på ett litet äventyr hem till en av hennes vänner, Ida, som även jag känner. Hon bor nu på en bodgård en bit utanför Örebro och det blev en massa möten med olika djur innan dagen var slut. Jag tror att Ebbas favoriter var hundarna Bamse och Diezel som var väldigt mysiga att ha omkring oss hela dagen och som tog det väldigt försiktigt med barnen. 
Efter en fika på nybakad rabarberkaka packade vi ihop det vi behövde i tre vagnar och tog en långpromenad till fårhagen där vi åt picknick till lunch. Fåren var skeptiska och höll sig på behörigt avstånd men det var nog alldeles lagom för att få så pass mycket matro man kan med tre små barn lössläppta i en fårhage... 
Tillbaka på gården igen efter lunchen fick Ebba hjälpa till med att plocka ägg hos hönsen, mycket spännande.
Måste också visa några bilder från deras nyrenoverade kök, så lantlig stil som passar perfekt till huset.
Idag var det en vanlig dag med dagis igen och för mig och Beata en joggingrunda. Hon har blivit förkyld och fått lite feber stackarn, ville inte äta alls på kvällen och lade sig en timme tidigare än vanligt. Håller tummarna för att hon känner sig lite piggare imorgon. Ebba är det full fart på och trots att hon var ledsen och inte alls ville vara på dagis imorse så var hon glad när jag hämtade henne och spenderade eftermiddagen med att ha vattenkrig med moster och sedan leka med grannbarnen. 
Visa fler inlägg