Grebbestad

Jag och tjejerna kom hem igår efter att ha haft ett par helt fantastiska dagar i Grebbestad. Tänk vilken lycka det kan innebära att få strosa runt några timmar och plocka snäckskal på stranden. För egen del så njöt jag till fullo av salta bad och havsbris. 
(null)
(null)
Han som sitter där och busar med Beata så att hon kiknar av skratt är Dante och han är en av de finaste personer jag vet, jag är så tacksam för att han bjöd in mig och tjejerna att bo på hans båt några nätter. Jag hade inte kunnat drömma om allt han och hans vänner skulle se till att vi fick uppleva så mycket fint och hade Ebba fått välja så hade hon nog kunnat stanna och plocka snäckor på den här stranden en vecka. 
(null)
 Vi tog oss en tur på bryggan i kvällssolen och såg till att få i oss lite god mat, det blir sällan fel med aioli...
(null)
(null)
(null)
Lördagen spenderade vi på en ö strax utanför Grebbestad och det blev en helt underbar dag utan något annat att göra än att njuta av sol, bad, god mat på klipporna och trevligt umgänge. Och så klart hålla koll på två tjejer som ville springa runt och upptäcka...  
(null)
Det här är lyx!!! Nyfångade, nykokta och fantastiskt goda.
(null) (null) (null)
Vi var till slut ett stort gäng på klipporna. Kommer nog ihåg namnet på ett tiotal personer i alla fall, många namn blev det.. 
(null)
..så jag blev glad över att faktiskt träffa på två bekanta. Det syns vem av oss fyra som tillbringat mest tid vid havet hittills i år.
(null)
Den här flamingon blev inte helt oväntat väldigt populär hos tjejerna. Nu är frågan om den står högst upp på önskelistan till kommande födelsedagar eller om drömmen om en egen rosa häst fortfarande trumfar det. 
Sedan blev det krabbfiske vilket känns obligatisriskt när man är på västkusten men det var väll lite si och så med tjejernas tålamod denna gång.
Grebbestad by night. Så vackert!
 
Visa fler inlägg