Ävenflykt - Skärmarbodabergen

Maken ville in till Örebro en sväng idag och vi bestämde oss för att göra det till en familjeutflykt. På vägen ligger naturreservatet Skärmarbodabergen och en gång för många år sedan var vi där och gick en lång, utmanande promenad men har hört talas om att de fixat iordning det för barnfamiljer så det var dags att testa igen.

Det var verkligen väldigt fint och med många möjliga stigar att välja mellan så vi kommer helt klart tillbaka för att gå längre promenader. Idag blev det en kort sväng till grottan och sedan matsäck uppe på ett berg.

Vi hade med en av våra bärstolar och tänkte att vi i värsta fall fick ta Ebba i den och bära Beata på armen men det visade sig att båda ville gå hela tiden. Den lilla balansbanan de fixat nere vid parkeringen var en mycket populär sysselsättning innan vi lyckades övertala dem om att det var dags att åka till den utlovade pannkakslunchen i Örebro.

Lyckades efter lunchen få tio minuter själv hos Lager157 och lyckades göra över med en tusenlapp på den tiden, tur att jag börjar jobba på måndag!

Nu är vi på väg hem för att förbereda kvällens kräftskiva.

Visa fler inlägg