Nu är vi en familj på fyra!

Det har gått en vecka sedan jag skrev det senaste inlägget men det känns som att det gått både kortare och längre  tid. En ny tideräkning har börjat för oss som familj!
 
För att ta det från början så hade jag förra måndagen ännu en bedömning hos SpecialistMVC på USÖ för eventuell igångsättning med tanke på graviditetsdiabetesen mm. Vid tidigare kontroller har de skjutit på det men trots att allt även då såg bra ut kom beskedet "-Vi tar det imorgon."
 
Kan säga att det skapar en klump av både oro och förväntan i magen och resten av den dagen blev bara med syfte att få tiden att gå. Att sova gott den natten gick inte så bra...  
 
I tisdags kom sedan farmor över på morgonen och vi åkte in till USÖ där vi efter lite väntan fick ett rum och sedan lät jag personalen där göra det som de ansåg bäst vid igångsättningen. Det tog fyra-fem timmar innan det kommit igång och de satte värkstimulerandedropp för att göra det mer effektivt. Ska inte ge någon lång beskrivning men det gick rätt fort där på slutet, från omkr 4cm till färdigt på en dryg halvtimme!
 
Klockan 18:57 den 24:e Mars föddes så vår efterlängtade andra dotter som fått namnet Beata. 2910g tung och 48cm lång. 
Jag och Beata stannade på BB till i torsdags innan vi fick åka hem och det var skönt att få de dagarnas anknytning mellan oss. 
 
Väl hemma har det varit lite bergochdalbana med Ebba som jobbar på högvarv hela tiden för att få uppmärksamhet men hon verkar tycka mycket om lillasyster och vill gärna veta var Beata är när hon inte ser henne och ser till att hon mår bra genom att lägga på lilla filten och klappa det mjuka håret.
 
Ser fram emot en förhoppningsvis lugn påskvecka när många i våra familjer kommer hem för högtiden och det ska bli skönt att få några fler dagar tillsammans hemma innan den riktiga vardagen drar igång. 
Visa fler inlägg