OM MIG

2009 började jag blogga om min träning under namnet ullisanteckningar men har nu 2014 valt att flytta vidare till egen domän under namnet : enbildavmig.se

Träningen är fortfarande en väsentlig del av mitt liv och löpningen är numera min stund för andhämtning under småbarnsåren. Stockholm Marathon 2014 blev mitt första marathon men absolut inte det sista, fler utmaningar kommer säkert att dyka upp i framtiden. Drömmen är att springa Medoc Marathon bland vinfälten i Frankrike.

Fotograferandet är en annan hobby som ger mig mycket glädje. Att fånga både speciella ögonblick och små gulkorn i vardagen på ett så bra sätt som möjligt är en härlig och inspirerande utmaning. En plan för framtiden är att mer aktivt kunna erbjuda fotografering av barn, familjer, bröllop och andra minnesvärda stunder.

Mitt liv levs i en fin småstad i Bergslagen i mellersta Sverige och här kommer du inte läsa om det allra senaste gällande trender men däremot om trädgårdsodling, gårdsbutiker, återbruk och att vara kreativ med det som finns till hands. Värnandet om stadens butiker ligger mig varmt om hjärtat och det gör att jag när jag väl handlar försöker hitta det jag söker på hemmaplan istället för på internethandelns lockande sidor.

Det är några ord om mig, resten får komma ett inlägg i taget.

Välkommen!

 
Visa fler inlägg