Livet i Februari

Det känns som att 2018 började med ett knytnävsslag i magen men nu tror jag nästan att jag börjar kunna räta lite på mig. Det har varit en kall månad vädermässigt hemma i stugan som är dåligt isolerad men jag har hämtat desto mer värme från alla människor jag umgåtts med under månaden och från de upplevelser jag fått vara med om.

Mars kan ju antingen vara den sista vintermånaden eller den första vårmånaden och om snön försvinner på en gång och ersätts av solsken varje dag så skulle det vara helt ok. Ska det istället bli ruskväder så får snön gärna stanna en månad till men då behöver det inte vara -15 grader så att vattenledningarna fryser... 

Nio bilder från Februari 
(null)
1. Vacker morgon sedd från tåget mot Örebro. Att få se ljuset både till och från jobbet känns lyxigt just nu.

2. Ibland är en stor kopp varm choklad vad som behövs fastän jag egentligen skulle vilja ha en stor kram. "Chocolate never asks silly questions, Chocolate understands".

3. Plockade fram fiolen igen, konsert om ett par månader så det är bara att öva.

4. Firade mig själv på alla hjärtans dag. 

5.  Styrde bilen mot Uppsala poppandes musik på hög volym och hade en kanonhelg med syster och barndomsvänner.

6. Vågar se att det kan finnas ljus vid horisonten. Den där krispiga vintermånen är ju så vacker. Har alltid varit fascinerad av månen, OM jag ska ha någon mer tatuering så kommer den vara på månens faser.

7. Denna underbara dag kommer att lagras i hjärtat. Sol, snö, snowboard, alperna och trevligt sällskap. Kan inte bli mycket bättre.

8. Och den här historien om när vi var off off-pisten kommer nog berättas många gånger. Vad jag skrattade! Om man vågar skratta åt eländet när man är mitt ute i ingenstans bland träd, raviner och bäckar då kan man ha riktigt kul även där vi hamnade. Även här i bästa sällskapet, inga sura miner och rejält firande när vi överlevt.

9. Ett par timmar på hästryggen för att det gör mig lycklig. Ser fram emot ljusa vår och sommarkvällar som ligger framför oss.


Tack för allt Februari nu känner jag mig redo för Mars.
Visa fler inlägg