Höstbilder

Jag börjar bli ganska bra på att få in korta stunder under dagarna som ger lite extra guldkant på tillvaron. Här två bilder från en kort paus på Knuthöjdsmossen i Hällefors på väg till dagens arbetsplats för ett par veckor sedan:
(null)
(null)
Hösten inbjuder till att elda mer, i alla fall när det inte är ruggigt och regnigt ute. Jag är väldigt nöjd med att jag kom på att jag kunde göra dubbla eldstäder när jag ändå höll på och grävde i våras, en för en bra glödbädd att grilla på och en för en mysbrasa.
(null)
Höst innebär också att jaktsäsongen drar igång på allvar. Jag kan inte säga att jag ser fram emot att sitta och frysa många timmar i skogen men det är väldigt skön avslappning också och inte minst trevligt umgänge.  (null)
För några veckor sedan bockade jag av många punkter på önskelistan över sådant jag vill få in under September. Picknick, brasa, sova ute och vin i skymningen ✔️ Hade egentligen tänkt mig bubbel på en brygga men vinet var en helt ok ersättare, tar bubblet i Oktober istället. 
(null)
(null) (null) (null)
Bilder från gårdagens färd genom skogarna. Det var så otroligt vackert! Jag ser ofta mina omgivningar i bilder och nu tog jag mig tiden att faktiskt stanna bilen några gånger och försöka fånga det.
(null)
(null)
(null)Höstens älsklingsfärg 🧡
(null)
Visa fler inlägg