Jägarexamen

Det känns som att många av mina tankar de senaste veckorna har gått till att tänka på utmaningen som legat framför mig som inneburit att jag skulle lära mig hantera vapen på ett säkert sätt och gärna även lära mig träffa rätt. Nu är jag ute på "andra sidan" och har efter en övningshelg samt en examensdag mitt gröna jägarbevis i plånboken och det känns riktigt bra.

Jag gillar utmaningar och jag gillar framförallt utmaningar som jag klarar av, är inte lika bra på att misslyckas...

I lördags hade vi himla tur med vädret så medan jag stundtals väntade på min tur så hann jag få lite sol i ansiktet och ytterligare några sommarfräknar.  (null)
Det blev en lång dag på skjutbanan och som tur var lyckades jag hålla nervositeten hyfsat under kontroll. Det blev en bra start då jag klarade de första två momenten av examen så då kunde jag bättre ta att det blev omprov på hagelskyttet på lerduvor men till slut var även det avklarat som det skulle. 
(null)

(null)
Jag vet inte riktigt vilket moment jag varit mest nervös för då allt känns lite svårt och ovant. Älgbanan är ju en riktig utmaning med att träffa springande mål men jag börjar faktiskt gilla det riktigt mycket så det ska jag se till att få träna på en hel del framöver. Känner mig också mycket tryggare med att hantera vapen än jag var för några veckor sedan och det är en skön känsla. 
(null)

(null)
En bild fem minuter efter att examen var helt godkänd, så skön känsla och det blev firande i min ensamhet med ett par glas rosé och extra god mat på kvällen. 

Kan bocka av ytterligare en punkt på årets Bucket List och vet när ytterligare några punkter kommer att infrias. 
Visa fler inlägg