Fruktansvärt dålig

Jag vet inte om det är övriga sociala mediers fel men jag har blivit riktigt dålig på att uppdatera bloggen. Ändå så är jag inte beredd att släppa den helt för jag har dock ett behov av att skriva av mig ibland.. 

Så vad har då hänt sedan senast? En hel del helt säkert. Går inte att sammanfatta i några korta meningar men ett par bilder kan få ge några glimtar av livet som pågick under november och december:

Till att börja med så fyllde jag år där i mitten av november. Ett år äldre och möjligen något klokare men inget som krävde något storstilat firande. Fick dock väldigt gott bubbel till middagen hos mina föräldrar.
(null)
Fick se en glimt av solen där i slutet av november, tillräckligt sällsynt för att kräva en bild. Gråare månad får man leta efter..
(null)Avslutade sedan november med Volbeat-konsert i Stockholm följt av att vara bröllopsfotograf åt min kusin. En helg som krävde sina dagar av återhämtning.
(null)
Sedan hade vi julfest på jobbet. Fick åka limousin för första gången i mitt liv, skulle kunna vänja mig vid det.
(null)
Några dagar senare fick jag sedan möjlighet att lufta hagelbössan för fösta gången på några månader. Så kul! Längtar till ljusare kvällar som ökar möjligheterna till detta.
(null)
Och sedan kom och gick julen. Firade den med bar och utan barn i flera dagar. Den mest otraditionella julen hittills men ändå en riktigt fin sådan.  (null)









Visa fler inlägg