Semester och andra tider i ord och bild

Lite frånvaro blev det i och med att vi drog iväg på lite extra semester härom veckan och motivationen försvann till att blogga. Lite av den börjar komma tillbaka så här kommer några bilder från tiden som varit :

Kompishäng
Solnedgång och glass vid Vätterns strand i Jönköping med vänner som jag träffar alldeles för sällan! Som bonus blev det pannkakslunch hemma hos dem dagen efter innan vi rullade vidare söderut.

Borg

Glimmingehus. Hur spännande som helst för en liten tjej trots att vi inte var in, karparna i vallgraven var dock väldigt intressanta. 

Finaste
Österlenshus och stockrosor ❤️

Träningsutsikt
Det blåste visserligen halv storm flera dagar men solen sken från blå himmel större delen av tiden och de två kvällar som jag tränade ute i trädgården efter läggning var magiska. 

Strand
Det besöktes visserligen flera olika stränder under veckan som alla var helt underbara men frågan är om inte denna vid Haväng tog första platsen, lovely! Fyra dopp i havet blev det.

Mammas stora älskling
Underbart att få ge Ebba en sådan härlig vecka tillsammans med oss men även mormor, morfar och moster.

Mammas lilla älskling

Så flexibel, så go och så glad (oftast). Vilken ynnest att få vara mamma till dessa två.

Kvällsmys 
Väl hemma igen och med urpackad husvagn var vi väl värda lite lugn på uteplatsen! Tre husvagnsresor denna sommar : Sälen, Gotland och Österlen, vem hade kunnat tro det i våras?! High-five på att vi klarare detta med en blivande treåring och en spädis utan sammanbrott!

Visa fler inlägg