Augusti

Två och en halv timme kvar just nu innan vi vänder blad i almanackan till September. Det känns som att Augusti rullade förbi snabbt men tittar jag på de bilder jag tagit den senaste månaden så visar de på många fina minnen som sparas i hjärtat. 

Segling med familjen Svedlund. Sol, vind och vatten, finns det något mer man kan begära av några riktigt fina sommardagar?! :
(null)

Hand i hand i solnedgången. Jag njuter av att gå hand i hand med dig min lilla älskling, snarare än jag önskar kommer du vara så stor att du inte vill det längre och jag kommer verkligen sakna det. Du är så speciell för mig B, älskar dig till månen och tillbaka :
(null)

Kvällsdyk i varmt kalkbrott. Jag förstår inte hur jag kunde tillåta mig själv att tappa bort dykningen i mitt liv. Tiden under vattnet är så härlig och att nu få dela den med Pål gör det ännu roligare : 
(null)

Heldag på skjutbanan. Ett av mina nya motton är att "det är kul när det smäller". Visst föredrar jag att faktiskt träffa duvorna när jag skjuter men kan jag lära mig något av ett dåligt skott så är det inte bortkastat. Med tanke på att jag varit skotträdd i många år så är det faktiskt lite förvånande att jag gillar det så mycket : 
(null)

Konsert med Winnerbäck. Fjärde större konserten jag varit på de senaste två åren och fler ska det bli. Livet är för kort för att inte tillåta sig själv att få sådana här upplevelser! Det slår inte Iron Maiden men jag lyssnade mycket på Winnerbäck för ca 10 år sedan och har alltid velat höra honom live :
(null)

Magiska morgnar. Är jag hemma så är den här stunden på morgonen helig, synd att det snart kommer att vara mörkt hela morgnarna och jag bara får njuta av den hör utsikten på helgerna :
(null)

Kväll med bockjakt. Inget skjutet denna kväll men jag njuter så mycket av lugnet ute i naturen. Undrar när jag faktiskt kommer att sikta mot mitt första djur och trycka av skottet, vad kommer det vara för djur och hur kommer tankarna att vara om de ens finns där..  : 
(null)

Skogsutflykter. Återigen naturen och att ha med en hund som sällskap var en ny men oerhört trevlig upplevelse. Ensam med mina tankar men ändå inte helt ensam :
(null)

Och kan ju inte låta bli att nämna Ultravasan igen för jag är så ända in i själen stolt över att jag hade viljestyrkan och fysiken för att faktiskt ta mig 90km till fots. Kroppen behöver lite mer återhämtning för att vara tillbaka på banan igen men det ska den få och jag ska hitta nya, roliga utmaningar för framtiden. 
(null)


Visa fler inlägg